Packning till Paris

Resor / 2020, Paris, resor / Permalink / 0
Om lite mindre än två veckor den 23 januari åker jag, min pojkvän och hans familj till Paris! Hans pappa tycker nämligen väldigt mycket om trav så att planen är att iallafall min pojkväns föräldrar ska gå på Prix d'Amérique eftersom loppet fyller 100 år. Vi kommer att vara i Paris mellan 23-27 januari så planen är att vi även ska hinna med bla Disneyland, Eiffeltornet och Espaces d'Abraxas vilket är platsen där de spelade in delar av The Hunger Games: Mockingjay Part 2. Som det THG-fanet jag är så var det nästan ett krav från min sida att vi ska besöka den platsen. Arkitekturen där är ju too die for dessutom.
 
Lägligt nog så kommer toppen Eiffeltornet att vara stängd när vi är där pga renovering vilket är synd för jag har alltid velat ta mig upp till toppen men det får bli en annan resa.
 
En annan sak som blev väldigt läglig var att jag idag insåg att jag hade glömt kombinationen till låset på min resväska för jag hade tänkt att jag skulle börja packa. Retligt såklart och väskaffären inne i stan kunde inte hjälpa mig så jag monterade isär hela låset i hopp om att kunna "återställa" det och min pojkvän är nu snäll och försöker montera ihop det igen. Spoiler: Det gick inte. Låset är nu förevigt trasigt tills jag hittar någon som jobbar med att byta lås som kan hjälpa mig.
 
 
Dothras chek. Hajas!
Till top