Måndag 23/5 2016

Daily life / Permalink / 0
Alltså jag har varit så sjukt trött hela dagen! Bokstavligen det enda som hållt mig vaken idag är när jag åkt Pennyboard och lyssnat på musik. "Sover du ordentligt då"? Svar nej. Jag var uppe till midnatt inatt (fan vad konstigt det lät) för att Isac Elliot släppte sin nya singel "What about me" då och det tänkte jag självklart inte missa!
Plus att jag började snacka med en annan Ellioteer då, länk till hennes Twitter här så har ni Twitter MÅSTE ni följa henne för hon är amazing okay?
 
Och på tal om Isac Elliot, kan vi snacka om låtarna A.N.G.E.L och Sweet Talk? Dom är seriöst mitt liv. Så underbara och sjukt bra! Så stolt över Isac som kommit så långt som han gjort och att han gör mina dagar bättre med hans musik ♥
[Väl medveten om att jag säger liknande grejer om många personer men det beror ju på att det är flera människor i världen som får mig att må så jävla bra]
 
Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, förutom att va i skolan och ha samma lektioner som alltid. Var dock in till Borlänge en snabbis då jag slutade 12:45 och tidigaste bussen/tåget gick 13:06 och eftersom jag åkte tåg var jag tvungen att åka in till Borlänge. Så för att fördriva tiden passade jag på att glida runt lite med min Penny fram tills bussen hem gick.
Till top