Life update

Daily life / Permalink / 0
Varför slutar det alltid på samma sätt? Jag lovar att bli bättre på att blogga men tre dagar senare är jag borta igen. Tänkte, hur som helst, göra en liten update. Vad som hänt och två projekt jag jobbat med på sistone.
 
Först och främst. En av punkterna på min bucket-list för 2017 är att må bättre.
År 2016 var skit. Klart det hände en hel del bra grejer och jag fick vara med på många roliga grejer men överlag mådde jag skit, bröt ihop nästan en gång i månaden osv. Så i år vill jag ändra på det. Må bättre och fokusera på mig själv, vilket jag hittills har lyckats med. Jag har mått mycket bättre än jag någonsin gjorde under 2016. Har väl hänt att jag blivit ledsen någon gång eller mått dåligt över något men i stort sett har jag mått bra. Riktigt jävla bra!
 
Lite beror på att via skolan har jag två "projekt" på gång. Det första är en tävling i Smedjebacken, Årets kockteam. Den går av stapeln klockan 09:00 på lördag den 11 Mars och jag kommer dit för att representera Leksand tillsammans med tre andra killar.
Det andra "projektet" jag håller på med är att jag, med skolans hjälp, åker till Frankrike på APL i 3 veckor. Den 13 Mars flyger jag och min kökslärare till Frankrike och på kvällen den 3 April landar jag i Sverige igen.
 
Anyways, lär fortsätta plugga nu. Har två häften i kursen Drycker och ansvarsfull alkoholhantering som ska in innan jag åker till Frankrike.
Till top