27 Augusti 2018

Daily life / Permalink / 0
Tror aldrig jag varit såhär trött i huvudet, någonsin! Började på mitt nya jobb idag så har varit en dag med massa information och utdelning av kläder samt saker jag kommer behöva i arbetet. Men jag är så taggad på att börja arbeta så jag får en stabilare inkomst och får mer rutiner i vardagen, för även om det är skönt med lata dagar är det väldigt jobbigt att vara hemma och känna att jag inte gör något eller att jag inte heller kan bidra för den delen.
 
Så nu väntar en introduktionsvecka, dock bara t.o.m torsdag då det är begravning för farmor på fredag och känner att jag inte kommer orka arbeta till ca 11:00 för att sedan se till att jag är på plats i kyrkan 13:00 (är en bit att åka mellan jobbet och begravningen).
 
Nu tänkte jag däremot försöka smälta alla nya intryck och läsa igenom några av alla papper jag fått med ytterligare information och bla företagets regler och policy. Sen får vi se, kanske lägger mig i sängen och kollar på några avsnitt av Arrow eller någon annan serie jag inte sett på flera månader.
 
Dothras chek. Hajas!
Till top