27 Maj 2018

Overall / Permalink / 0
Nu har det gått några dagar sedan jag bloggade sist. Dels beroende på att vi har haft så sjukt mycket drama i klassen men också för att jag har haft 2 stora inlämningar som skulle in i tisdags och då jag är något av en mästare på att prokrastinera samt inte göra det jag ska på lektionerna slutade det med att jag skjutit upp allt och därmed behövt sitta uppe hela natten innan deadline för att inte sänka mina betyg som Titanic.
 
Imorgon börjar min sista riktiga skolvecka (har bara studentveckan kvar sen och den räknas inte eftersom vi har bal och studentgala då och inga riktiga lektioner) och samtidigt som jag är mer än redo för att studenten så skrämmer det mig lite, om jag ska vara helt ärlig. Inte själva ta studenten utan det faktum att jag sen måste ta ansvar för i princip allt och framför allt att jag måste jobba för att få in pengar då jag inte får något studiebidrag.
Lite beror väl också på att jag inte riktigt vet vad jag vill göra - jag har inte ändrat mina planer på att bli pilot men det kommer oavsett ta några år tills jag är uppe i luften - för jag pendlar lite mellan om jag ska dra en hel säsong på Romme Alpin till vintern eller om jag ska satsa helhjärtat på att plugga den matematik och fysik jag behöver för att ens kunna söka till pilot på Lunds Universitet.
 
In other news, så är det mindre än 3 veckor kvar tills jag och min kompis ska på Dan and Phil's världsturné Interactive Introverts i Stockholm på SWCC och mindre än 1 vecka kvar tills jag åker till Stockholm för att gå på Game of Thrones Live Concert Experience i Globen med min tremänning.
 
Tror verkligen inte ni förstår hur taggad jag är. Game of Thrones är den första tv-serien jag verkligen bingeade och satte mig in i. Det är även den bästa tv-serien jag sett, finns ingen serie som kan jämföras.
Om vi ska tala om Dan and Phil så är dem mina lifesavers. De får mig att skratta när jag inte vill, de är hysteriskt roliga och genuina människor samt att de har hjälpt mig genom turbulenta perioder så att supporta dem och få se dem live är något av en dream come true.
 
Nej, nu ska jag diska och sen poppa popcorn och kolla på TATINOF.
 
Dothras chek. Hajas!
Till top