Throwback

Bilder, Overall / Permalink / 0
Gjort min första "riktiga" arbetsvecka på nya jobbet. Den blev visserligen något kortare eftersom det idag är långfredag och därmed en röd dag, som det så fint heter.
Värmen de senaste dagarna har varit mycket välkommen men nog för att det är skönt att kunna börja gå i shorts igen är det mindre trevligt att bilen blir till en bastu då den saknar ac...
 
Tänkte därför, i ett desperat försök att kyla ner mig, köra en liten throwback till när "winter was here" och det kändes som att det aldrig skulle sluta snöa. En av de gånger jag och min sambo var på Romme Alpin och åkte slalom. För det är något som jag faktiskt är lite smått stolt över mig själv att jag har gjort: Jag har äntligen lärt mig åka snowboard.
Jag började iofs förra säsongen när Romme Alpin erbjöd en gratis lektion för alla anställda och lärde mig grunderna men ramlade oftare än jag stod upprätt och kunde knappt sätta mig i bilen efteråt.
 
 
I år gick det mycket bättre men är fortfarande inte helt bekväm med att åka när det är mycket folk i backarna. Inte för att det ska vara ett problem då det är personen som kommer uppifrån som har "väjningsplikt" men jag litar inte på folk, speciellt inte med tanke på hur många av de beter sig om kvällarna när jag behövt servera dem. Men det är historier för ett annat tillfälle.
 
Dothras chek. Hajas!
Till top