13 Juli 2018

Daily life / Permalink / 0
Det är så varmt! Jag vet knappt vart jag ska ta vägen och jag håller på att svettas sönder. Försöker vara produktiv men all inspiration och energi rinner av mig. Har dock startat en tvättmaskin, sorterat alla kläder och tänkte dammsuga nu innan jag åker iväg för att handla.
 
Om vi ska prata om gårdagen så var den ... Kaos. Det börjar med att jag lämnar pojkvännen på jobbet (som vanligt, inget konstigt med det) och åker sedan hem till pappa, för klockan 10 var det urnnedsättning av min fabror som gick bort i vintras.
Köket hemma hos pappa såg ut som ett bombnedslag så medan han förbereder sig för att vi ska åka iväg tar jag tag i disken och gör rent alla ytor.
Urnnedsättningen var en fin men väldigt jobbig stund. Tror också att det som gjorde mest ont var att se hur ledsen min bror var (han har ju alltid varit en stark och säker person, särskilt under våran uppväxt eftersom han är äldst) samt det faktum att farmor och farfar var tvungna att begrava sin son(!), vill inte ens föreställa mig känslan av att leva längre och behöva begrava sitt egna barn. Där och då kände jag att allt jag ville var att åka därifrån för att slippa komma i kontakt med alla jobbiga känslor.
 
Efter urnnedsättningen släppte vi av min bror på hans jobb och vi åkte hem till pappa för att äta lunch. Medan pappa gör mat sätter jag mig i vardagsrummet och kollar på bilder från när jag var mindre. Snubblar då över en bild från julafton 2004 (tror jag det var) på mig, min pappa och hans bror. Jag blev både glad - för att det finns bilder och minnen med honom - men samtidigt gjorde det ont att veta att han inte, fysiskt, är med oss längre.
 
Strax efter 14 åker jag mot Falun för att hämta min pojkvän, vid ca 15:30 skulle han vara i Borlänge av jobbrelaterade orsaker. Åker sedan tillbaka tilll Falun och väntar där medan han gör klart på jobbet och stänger. Tar Drive In på BK för att ingen av oss orkade laga mat och tog det bara lugnt resten av kvällen.
 
 
Dothras chek. Hajas!
Till top